Harjulan koulu

Harjulan koulun vanhempainyhdistys

Vanhempainyhdistyksen toiminnan tavoitteena on edistää oppilaiden huoltajien ja koulun välistä yhteistoimintaa sekä tukea koteja ja koulua pyrkimyksessä luoda lapsille hyvä oppimis- ja kasvuympäristö. Jokaisella luokalla on vähintään yksi yhdyshenkilö, joka toimii tiedonvälittäjänä luokan ja vanhempainyhdistyksen välillä.

 

Puheenjohtajat;

  • Anne Seppälä-Mäenpää, Harjula
  • Harri Rytkönen, Vihtakatu

 

 

 

 Pidetyt kokoukoukset (kevät 2017):Ti 28.2.2017 klo 18, Harjulan kouluHarjulan vanhempainyhdistyksen kokouksessa 24.1.

Sovittuja kevätkauden tapahtumia:

Ti 14.2. klo 18.00 Ystävänpäivä-konsertti Vihtakadun yksikössä, Vanhempainyhdistys pitää buffaa


3/2017 (ajankohta ei tiedossa) Vihtakadun yksikössä disko


Su 9.4. Kunnallisvaalit, 4-luokkien vaalikahvio Harjulan koululla (Vihtakadulla ei ole äänestyspistettä)


Ti 25.4. klo 18.00 Harjulan 4-luokkien Vappudisko


Ti 9.5. klo 18.00 Äitienpäivä-tapahtuma Harjulan koululla, jossa kaikki halukkaat oppilaat saavat vapaaehtoisesti esiintyä, vanhempainyhdistys pitää buffaa (Huom. leipojia tarvitaan)


Ke 10.5. klo 8.30 koko koulun Äitienpäiväkahvit Harjulassa

 

Terveisin, Harjulan Vanhempainyhdistyksen sihteeri Katja Lindqvist

 


Kokoukset (syksy 2016):

 

  • Tiistai 15.11. klo 18, suunnitellaan joulutapahtumaa ja sovitaan ensi lukuvuoden loma-ajoista. Täällä olisi suotavaa olla mukana joulutapahtumaan osallistuvien luokkien yhteyshenkilöt (vähintään 1hlö/luokka). Tule mukaan vaikuttamaan.

 

  • Molempien talojen vanhempainyhdistykset kokoontuvat omissa rakennuksissaan seuraavan kerran samana päivänä ti 25.10. suunnitellen mm. joulutapahtumaa.

        Terveisin Tarja Edry, rehtori


  • Pidämme tämän lukuvuoden ensimmäisen yhteisen koko koulua koskevan vanhempainyhdistyksen kokouksen torstaina 6.10. klo 18.00 Harjulan monitoimiluokassa (kellarissa, voi tulla Harjutien puoleleta sisään).

 Toivoisin, että kaikista 16:sta luokasta nimetään/osallistuu vähintään yksi vanhempi näihin yhteisiin kokouksiin. Hän voisi toimia linkkinä oman luokan suuntaan yhteisissä asioissa  Kokoukseen   osallistuvat molempien talojen puheenjohtajat Harri Rytkönen ja Anne Seppä-Mäenpää sekä lisäksi tulee ulkopuolisia vieraita valtakunnallisesta Vanhempainliitosta ja Järvenpään vanhempainverkostosta.

Kokouksessa keskustelemme seuraavista asioista:

- uuden opetussuunnitelman tuomasta uudesta yhteistyösopimuksesta

- ensimmäisestä yhteisestä tapahtumasta, Unicef-kävely keskiviikko 12.10.

- yhteistyön organisoinnista ja siihen meille osoitetusta resurssista

- teillä on mahdollisuus myös kysellä Vanhempainliiton edustajalta kysymyksiä erilaisista malleista, miten koulujen yhdistämisessä on toimittu Suomen muissa kunnissa

- koulun kuulumisista

Olemme molemmissa taloissa siinä mielessä onnekkaita, että aktiivista yhteistyöporukkaa löytyy paljon. Saamme varmasti paljon hyvää aikaan. Kaikkiin kokouksiin ovat koko henkilökunta ja kaikki koulumme vanhemmat aina tervetulleita. Laitetaan kahvipannu porisemaan ja keskustellaan yhdessä koulumme kehittämissuuntauksista. Samalla tietysti saatte aina ajankohtaiskatsauksen hetken tilanteeseen ja teillä on mahdollisuus kysellä suoraan koulun asioista.

yhteistyöterveisin Tarja Edry, rehtori


          


 

 

Netland-tuotantoa