Järvenpään Yhteiskoulu

Aiemmin julkaistut Yhteiskoulun Tie -lehdet

Järvenpään Yhteiskoulun vuosittain julkaistava vuosikertomuslehti on nimeltään Yhteiskoulun tie. Vuosikertomus julkaistiin ensi kertaa vuonna 1930 (tuolloin vielä ilman nykyistä nimeä) ja on siitä lähtien ilmestynyt lähes vuosittain, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Lehden nimi tulee koulun vierestä kulkevasta kadusta, jonka nimi on Yhteiskouluntie (ilman välilyöntiä).

Tällä sivulla on luettavissa muutamia viimeaikaisia Yhteiskoulun tie -lehtiä, jotka kertovat kyseisen lukuvuoden tapahtumista. Lehtien avulla pystyy myös tutustumaan koulun pitkään ja värikkääseen historiaan. Uusin lehti ilmestyy aina lukuvuoden lopulla, touko-kesäkuussa katsauksena päättyvän lukuvuoden kulkuun.

Lehdet ovat PDF-muotoisia ja avautuvat koneilla, joissa on asennettuna Adobe Acrobat Reader (tai muu vastaava ohjelma). Uusimmat lehdet on otettu suoraan taitto-ohjelmista sähköisinä versioina, vanhempia lehtiä yritetään skannata luettaviksi sitä mukaa kun niitä koulun arkistoista löydetään ja ehditään tuottaa sähköiseen muotoon.

 


 

Yhteiskoulun Tie 2014-15, viimeksi päivitetty toukokuussa
(HUOM! kyseessä on työtiedosto, valmis julkaisu voi olla tietyiltä osin erilainen)

 

 


Kansi2013-14_pieni Yhteiskoulun Tie 2013-14

Kansi2009-10_pieni Yhteiskoulun Tie 2009-10

Kansi2010-11_pieni Yhteiskoulun Tie 2010-11

Kansi2011-12_pieni Yhteiskoulun Tie 2011-12

Kansi2012-13_pieni Yhteiskoulun Tie 2012-13


Pyrimme lisäämään näille sivuille vanhempia julkaisuja sikäli kuin aika antaa myöten siirtää niitä sähköiseen muotoon. Kaikki vanhemmat julkaisut ovat kuitenkin luettavissa jo nyt kätevästi Järvenpään yhteiskoulun ja lukion seniorit ry:n kotisivuilla. Järvenpään Yhteiskoulu ei vastaa kyseisten sivujen sisällöstä tai päivittämisestä.

 

Netland-tuotantoa