Järvenpään Yhteiskoulu

Lajitunnistusta, imperfektejä, kuva-analyysia ja häröilyä!

Taidemuseolla 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kävimme Järvenpään taidemusossa torstaina 25.8.2016. Olimme siellä kolme oppituntia. Biologian tunnilla ahertelimme tunnistustehtävän parissa koko tunnin. Tehtävät olivat taulujen kasveista ja muistakin biologiaan littyvistä asioista. Eniten tauluissa oli rakennuksia ja mäntyjä. Söimme eväämme biologian oppitunnin alkupuolella .

Näyttelyssä oli näytillä monenlaista taulua, joita ihastelimme kovin oppitunneilla. Leikkipaikalla oli myös biologiaan liittyviä objekteja, esim. pehmokasveja ja vihanneksia, ja siellä oli myös kaksi pehmomultalaatikkoa, johon pystyi laittamaan vihanneksia.

Taidemuseolla 1 Vi var i Träskandas konstmuseum på torsdag. Vi åt applena och tittade på konst. Saimme myös ruotsin tunnille tehtävälappusen, joka oli hivenen vaikeampi kuin biologian tunnin tehtävälappunen. Kirjotimme ruotsiksi tehtävälappuseen taiteesta, esim. sonnitaulusta. Harjoittelimme mm. imperfektejä.

Äikän tunnilla teimme kuva-analyysia. Kysymyksiä olivat esim: Mistä pidät valitsemassasi maalauksessa?, Mistä perspektiivistä kuva on maalattu?, Millainen valotus kuvassa o? ja Mistä kuva kertoo? Tehtävän jälkeen kiertelimme vapaasti museossa ja häröilimme leikkiosastolla.

8D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Netland-tuotantoa