Järvenpään Yhteiskoulu

Nelosvoitto Järvenpään Yhteiskoululle

Viljami Paimen

    Viljami Paimen

Meiltä pääsi kaikki neljä ehdokasta nuorisovaltuustoon. Se kertoo paljon Yhteiskoulun porukan tasosta - huippuja ollaan! Ilman Järvenpään koulujen aktiivisia äänestäjiä valtuustoon ei olisi menty.

Haluan kiittää lämpimästi äänestäjiäni! Teen parhaani yhdessä muun valtuuston kanssa ja pidämme yhdessä nuorten puolta. Pyrimme säilyttämään kaupungin kesätyöpaikkojen määrän nuorille, ja mahdollisesti lisäämään niitä. Toivottavasti kesätyöseteli saadaan yhä jakoon!

Haluan järjestää anonyymin gallupin Järvenpään nuorisolle, jos valtuusto on asialle suopea. Gallupissa voisi kysyä mm. seuraavia asioita: Millaisia tapahtumia / tapaamispaikkoja nuoret kaipaavat? Kuinka yleistä on koulukiusaaminen? Mitkä ovat syitä, miksi kiusaajan itsetunto on niin heikko, että pitää kiusata?

Liikunta on minulle tärkeä ilon ja kunnon tuoja. Jos tulee tilaisuus, haluan tuoda liikuntamahdollisuuksia helpommin saataville ja kokeiltavaiksi nuorille.

On mahtavaa, että Järvenpäähän saadaan avattua uusi monitoimihalli! Se on Koivusaaren vanhan jalkapallohallin vieressä. Siellä on neljä 120 m juoksusuoraa, pituushyppypaikka, crossfit-tyyppinen treenipaikka ja täyspitkä jalkapallokenttä.

Kinnarista kuuluu myös kiinnostavia suunnitelmia liikunta-asioissa. Kinnarin kouluun suunnitellaan isoa kilpailutason liikuntahallia! Kinnarin koulun korjaushankkeen lisäksi kaupunginhallitus päätti myös suunnitella koulun liikuntahallin laajentamista.

Kinnarin remontti voi vaikuttaa Kinnarin kuuluisaan pesäpallokenttään. Olisi ehdottoman tärkeää saada pesistä varten toinen kenttä rakennettua. Tätä voisi myös nuorisovaltuusto painottaa, koska monet nuoret harrastavat pesäpalloa.

Muiden valtuutettujen kiitoksia äänestäjille:
Sean McLoughlin: "Tahdon kiittää kaikkia äänestäjiäni antamastaan luottamuksesta, nyt on aika tehdä Järvenpäästä viihtyisämpi, reilumpi ja liberaalimpi."

Jonatan Åkesson: "Kiitokset äänestäjilleni!"

2017, HERE WE COME!!!

Viljami Paimen

 

Netland-tuotantoa