Järvenpään Yhteiskoulu

9A:n oppilaille Taitaja9-paikalliskisan voitto!

Voittajajoukkueen yhteistuuletus

   Voittajajoukkueen yhteistuuletus

Taitaja9-kilpailu on leikkimielinen peruskoulun yhdeksäsluokkalaisille suunnattu kädentaitokilpailu. Se järjestetään Taitaja2017-tapahtuman yhteydessä ja käydään kolmihenkisin sekajoukkuen. Kilpailun tarkoituksena on herättää peruskoululaisten kiinnostusta kädentaitoja vaativiin ammattialoihin sekä lisätä ammatillisen koulutuksen ja osaamisen arvostusta.

Taitaja9:n paikalliskilpailuja järjestetään ympäri Suomea eri ammattioppilaitoksissa. Paikalliskilpailujen parhaat joukkueet jatkavat aluekilpailuihin. Aluekilpailut järjestetään ammattiopistoissa paikalliskilpailujen jälkeen.

9A-luokalta paikalliskilpailuun osallistuivat Joona Karjalainen, Valtteri Viinikainen ja Heidi Huttunen. Tehtävissä mm. valokuvattiin ja käsiteltiin valokuvia, tunnisteltiin kosmetologin työvälineitä ja muodostettiin eri materiaaleista kirjaimia. Tehtävät sujuivat mallikkaasti: joukkue voitti kisan! " Oli tosi hyödyllinen päivä, koska siinä tutustui tosi hyvin siihen kouluun. Opin myös jotain pieniä yleistaitoja", kommentoi Heidi Huttunen kisapäivän jälkeen.
Netland-tuotantoa