Järvenpään Yhteiskoulu

"Musiken var helt okej, den var rytmisk!"

I dag var vi på Mopos konsert. De spelade tre instrument: trummor, saxofon och kontrabass. Där var också en låda. Bandet har inte en sångare. Tre musiker spelar i bandet. Musikerna var riktigt bra. Konserten var fantastisk eftersom musiken var unik.

Vi var på konserten och lyssnade på det finska jazzbandet som heter Mopo. Bandet hade tre medlemmar men ingen sångare. Musikerna spelade trummor, saxofon och kontrabas. Jag tycker att musikerna var glada och duktiga och de spelade trevlig och rolig musik. Ocke pratade med publiken och frågade några frågor. Jag tycker att konserten var helt okej, det var bra och intressant.

Vi är på konsert. Bandets namn är MOPO. På konserten fanns mycket bildkonst. Konserten har tre musiker. Musiken är inte intressant. Musikerrna är ganska bra. MOPOs namn är inte bra. De har bra musik. Den första låten var bäst. De har också bilder. Jag tyckte inte om konserten.

Kissoja ja jazzia!4

Vi var på en konsert i Onsdags. Där spelade ett band som heter Mopo. Bandet har tre musiker och en tecknare. Linda Fredriksson spelade saxofon, Eero Tikkanen kontrabas och Eeti Nieminen trummor. Musikerna sjöng lite samtidigt som de spelade. Jag tycker att deras musik var en aning tråkig, men vanligen gillar jag jazz. Musikerna var glada och de log till publiken. Tecknaren tecknade bara katten, och det var en dålig ide. Några teckningen var djupsinnig och egentligen gillade jag det. Helt och hållet var konserten helt okej.

Vi var på en konsert i onsdags. Bandet heter Mopo. Mopo har tre musiker och en tecknare. Bandet har en saxofonist, en trumslagare och en kontrabasist. Det spelar jazz musik. Bandet har ingen sångare men alla sjöng lite. Musiken var tråkig eftersom det var det samma hela tiden. Låtarna låter inte intressanta. Men musikerna var begåvade.

Kissoja ja jazzia!1

Vi var med skolan på Mopos konsert. Den var jättebra. Mopo spelade trummor, kontrabas, saxofon
Den fanns inte en sångare. Musikerna var roliga. Musiken var modern.
Enligt min mening, Moped musik var mycket bra.

Vi gick till en konsert med vår skola. Bandets namn var Mopo. Instrumenten i bandet är saxofon, trummor och kontrabas. Bandet har ingen sångare. Bandet har tre musiker. Musiken var helt okej, den var rytmisk! Musikerna var tråkiga. Musikerna tog publiken genom att tala med den. Jag tyckte inte om konserten. Mitt musiksmak är annorlunda.

Vi var på en konsert med skolan. Bandets namn var Mopo. Musikerna spelade saxofon, trummor och kontrabas. Bandet har ingen sångare. De spelade några låtar. Jag gillade deras musik! Musiken var glad. Musikerna tog publiken genom att tala med den.

 

 

De spelade trummor, kontrabas ock saxofon.
De har inte det en sångare.
Tre musiker i bandet.
Musiken var empatisk .
Musiken var glad.
Musikerna talade till publiken.

Idag gick vi på en konsert med ett band som heter Mopo . Den var på Träskända konserthus.
De spelade musik med trummor, saxofon och bas. Ingen av dem sjöng.
Jag tycker att musikerna var skickliga och låtarna var sentimentala. En artist gjorde fina bilder.
Därför tycker jag att konserten var helt okej.

Vi hade Mopo konserten med min klass.
Musikerna spelar trummor, kontrabas och saxofon.
Bandet har inte sångare. Det finns tre musiker.
Musikerna är empatiska.
Musiken var glad.
Musikerna talade till publiken.
Jag gillade inte konserten eftersom den var förvirrande.

Kissoja ja jazzia!2

Mopo är ett jazzband och de har tre musiker. Jag tror det var fint men det var konstigt. När jag var i deras konserten, hade de en live målare. VAD BRA! :--D

Jag var på Mopokonsert förra onsdagen. Bandet har ingen sångare. Musiken var kul. Vi njöt av konserten. Bandet har fem musiker. De spelade kontrabas och saxofon. En låt kallades ''Superhero''. Den var bra! Jag tyckte om konserten. Jag gillade tecknaren. Musikerna var glada! Där fanns en konstnär som tecknade katter. Jag älskade det.

Vi var på en konsert förra onsdagen. Bandet har tre musiker, en tjej och två killar. Bandet har ingen sångare, musikerna bara spelar. Där var också en målare som målade katter. Bandet har många instrumenten, till exempel trummor och en kontrabas. Musikerna var skickliga och fina, men uppvisningen var bara velig. Målaren var bäst, jag gillar henne mest. Hennes katter var roliga och jättekul. Jag gillade den första katten mest. :)

På konserten en var ett band som heter MOPO.J ag gillade konsertens okonventionella idé att lägga till bilder.

Vi var på en konsert på Järvenpää-talo i onsdags. Där spelade ett band som heter Mopo. Mopo har tre musiker och en tecknare. Saxofonisten heter Linda Fredriksson, basisten Eero Tikkanen och trumslagaren Eeti Nieminen. Tecknaren heter Anna Tuhkula. De spelade jazz musik. Det lät jättekul! Musikerna var skickliga och glada. När musikerna spelade, tecknade Anna en teckning. Konserten var tämligen bra och teckningar var utmärkta. Vi hade en kul dag på skolan.

Bandet har trummor, saxofon, och kontrabas. Bandet har inte sångare. Bandet har tre musiker. Musikerna var dåliga. Musiken var glad. Bandet talade litet till publiken Jag gillade inte konserten, eftersom musiken var inte bra. Bandet har en tecknare också.

På konserten var ett band som heter MOPO. I bandet var tre musiker som spelar kontrabass, trummor och saxofon. Musikerna heter Linda Fredriksson, Eetu Nieminen och Eero Tikkanen. Det var smart och bra. Musiken var härlig och glad eller ursnygg. Bandet talade litet till publiken. Konserten var jättebra och vi är välkomnar dom tillbaka. Jag tyckte om deras konsert och jag vill gå igen på MOPOs konser.

Kissoja ja jazzia!3

På konsert envar trummor, saxofon och kontrabas. Bandet hade inte en sångare. Bandet hade tre musiker. Musikerna var smarta och glada. Bandet talade litet till publiken. Konserten var bara bra. Musiken var min stil.

Förra veckan såg vi ett jazzband på en konsert som heter Mopo-konsert.
Bandet har tre medlemmar som spelade. Där var också en flicka som inte spelade. Flickan var tecknare. Där var en man som spelade kontrabas och hans namn var Eeti. Det var långsamt och jag blev trött där.

I onsdags var vi på en konsert. Det var Mopos konsert på Järvenpäätalo. Bandet spelade jazz musik, och det var tre musikanter som heter Linda Fredriksson, Eero Tikkanen och Eeti Nieminen. I bandet Tikkanen var duktig, men jag gillar inte jazz musik. Jag tycker att musiken de spelade var inte så bra. Det var inte min grej.

9C ja 9D

Netland-tuotantoa